УВАГА! Нова платформа наукового журналу «SCIENTIA FRUCTUOSA».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/scientia-fructuosa/

КОУЧИНГ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ

on .

УДК 005.95/.96
 
МИКОЛАЙЧУК Ірина,
к. е. н., доцент кафедри менеджменту 
Київського національного торговельно-економічного університету
 
КОУЧИНГ У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ
 
Здійснено аналіз можливості забезпечення розвитку персоналу через впровадження інструментарію коyчингу з метою підвищення рівня компетентності фахівців; досліджено сутність коучингу як категоріального поняття та його відмінні риси від процесу наставництва; розглянуто основні види та моделі коучингу, їх елементи та перспективи застосування в практиці управління персоналом вітчизняних підприємств.
 
Ключові слова: коучинг, компетентність, результати коучингу, моделі коучингу.


   ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)