УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: АВТОМАТИЗАЦІЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ
УДК 005.591.6:640.43
ПРИСАКАР Ірина,
аспірант кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету
УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: АВТОМАТИЗАЦІЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ
Розглянуто проблему застосування інформаційних технологій у ресторанному бізнесі України. Визначено основні причини, що стримують підприємців впроваджувати автоматизовані системи управління. Досліджено вітчизняний ринок програмних комплексів, які застосовуються закладами ресторанного господарства з метою автоматизації бізнесу. Наведено основні переваги автоматизації, що дозволяють удосконалити, спростити процес управління та підвищити ефективність діяльності в цілому.
Ключові слова: інформаційні технології (ІТ), автоматизація бізнесу, автоматизована система управління (АСУ), фронт-офіс, бек-офіс.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)
ПРИСАКАР Ірина,
аспірант кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету
УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА: АВТОМАТИЗАЦІЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ
Розглянуто проблему застосування інформаційних технологій у ресторанному бізнесі України. Визначено основні причини, що стримують підприємців впроваджувати автоматизовані системи управління. Досліджено вітчизняний ринок програмних комплексів, які застосовуються закладами ресторанного господарства з метою автоматизації бізнесу. Наведено основні переваги автоматизації, що дозволяють удосконалити, спростити процес управління та підвищити ефективність діяльності в цілому.
Ключові слова: інформаційні технології (ІТ), автоматизація бізнесу, автоматизована система управління (АСУ), фронт-офіс, бек-офіс.
ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)