УВАГА! Нова платформа наукового журналу «SCIENTIA FRUCTUOSA».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/scientia-fructuosa/

ОЦІНКА ЯКОСТІ КОМПЛЕКСНОГО ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ

on .

УДК: 006.015.5:338.48
 
ОЛИВКО Оксана,
к. е. н., доцент кафедри міжнародного бізнесу і туризму Тернопільського національного економічного університету
 
ОЦІНКА ЯКОСТІ КОМПЛЕКСНОГО ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ
 
Класифіковано параметри якості та споживчої цінності комплексного туристичного обслуговування, визначено основні критерії оцінки якості комплексного туристичного обслуговування, виходячи з її цілей та завдань.
 
Ключові слова: якість, управління якістю, комплексне туристичне обслуговування, управління якістю туристичних послуг.

  ПОВНИЙ ТЕКСТ (PDF)